Τελευταία νέα

Δωδεκασέλιδο με άρθρα απο εφημερίδες

Όλες οι μεγάλες εφημερίδες του τόπου μας, τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και Ραδιοφωνικοί σταθμοί έχουν ασχοληθεί κατ’ επανάληψη με τα προϊόντα που παρασκευάζουμε με πολλή αγάπη, μεράκι και παραδοσιακά ποιοτικά συστατικά.
Εδώ πρέπει να ενημερώσουμε ότι πρώτοι εμείς, εμπνευσμένοι από το βραστάρι που πίναμε στο νησί μας Αμοργός όταν μας πονούσε ο λαιμός με ρακή, κανέλλα, γαρύφαλλο και ζάχαρη ή μέλι, παρασκευάσαμε το ποτό Ρακόμελο Αμόργιον κάνοντας μόδα το ρακόμελο στην Ελλάδα.
Για τον λόγο αυτό πήραμε τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας και το σήμα Ρακόμελο από το Υπουργείο Ανάπτυξης, και τώρα πάλι πρώτοι εμείς παρασκευάζουμε την Αμοργιανή Μεκίλα (τεκίλα) και το φραγκοσυκόμελο από φραγκόσυκα, τα φρούτα του κάκτου της φραγκοσυκιάς που φύονται στο νησί μας όπως οι Μεξικάνοι φτιάχνουν την τεκίλα τους από τον κάκτο αγαύη.
Στόχος μας είναι να παρασκευάζουμε ποιοτικά καινοτόμα προϊόντα που θα ενθουσιάσουν όσους τα δοκιμάσουν για τη μεθυστική τους γεύση διαφημίζοντας έτσι το νησί μας την Αμοργό και όλη την Ελλάδα.

Δείτε εδώ το σχετικό αρχείο

Posted in: Νέα