Μπρούσκος Βιολογικός Αμόργιον 750ml - Μεγαλύτερη προβολή

Μπρούσκος Βιολογικός Αμόργιον 750ml

10110

Ποτοποιία Αμόργιον

Νέο προϊόν

Οίνος ερυθρός ξηρός βιολογικός . Ποικιλίες ασύρτικο & Αμοργιανό. Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη Κυκλάδες. Με πολύ μεράκι και αγάπη για το νησί μας και με τις αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες Αμοργιανό (Μανδηλαριά), Ασύρτικο, παρασκευάσαμε αυτό το υπέροχο κρασί με ερυθρό- βυσσινί χρώμα, αρώματα μικρόκαρπων φρούτων του δάσους, πλούσιο χρώμα και βελούδινες τανίνες. Απόλυτη ισορροπία με την οξύτητα και υπέροχη γεύση. Συνοδεύει άριστα το Αμοργιανό πατατάτο, καθώς επίσης και όλα τα μαγειρευτά, ψητά κρέατα αλλά και λιπαρά ψάρια, κολιούς, παλαμίδες, ξιφία, τόνο κ.λπ. Σερβίρεται στους 10-12⁰C. Μικρή προσεγμένη βιολογική παραγωγή.

Περισσότερες λεπτομέρειες

9,80 € με Φ.Π.Α

Οίνος ερυθρός ξηρός βιολογικός . Ποικιλίες ασύρτικο & Αμοργιανό. Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη Κυκλάδες 

Με πολύ μεράκι και αγάπη για το νησί μας και με τις αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες Αμοργιανό (Μανδηλαριά), Ασύρτικο, παρασκευάσαμε αυτό το υπέροχο κρασί με ερυθρό- βυσσινί χρώμα, αρώματα μικρόκαρπων φρούτων του δάσους, πλούσιο χρώμα και βελούδινες τανίνες. Απόλυτη ισορροπία με την οξύτητα και υπέροχη γεύση.

Συνοδεύει άριστα το Αμοργιανό πατατάτο, καθώς επίσης και όλα τα μαγειρευτά, ψητά κρέατα αλλά και λιπαρά ψάρια, κολιούς, παλαμίδες, ξιφία, τόνο κ.λπ. 

Σερβίρεται στους 10-12⁰C.

Μικρή προσεγμένη βιολογική παραγωγή.

Μέγεθος φιάλης750ml
ΔιαθεσιμότηταΆμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
ΤύποςΚρασί

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία