Θεσπέσιον Βιολογικός Αμόργιον 500ml

Θεσπέσιον Βιολογικός Αμόργιον 500ml - Αμόργιον
search
  • Θεσπέσιον Βιολογικός Αμόργιον 500ml - Αμόργιον
  • Θεσπέσιον Βιολογικός Αμόργιον 500ml - Αμόργιον

Θεσπέσιον Βιολογικός Αμόργιον 500ml

10113
Amorgion

Οίνος ερυθρός γλυκύς βιολογικός απο λιαστά σταφύλια. Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη Κυκλάδες. O ήλιος των Κυκλάδων, η αύρα και η αλμύρα της θάλασσας, συμπύκνωσαν τον χυμό από τις αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες Αμοργιανό (Μανδηλαριά) και Ασύρτικο και έδωσαν ένα υπέροχο κρασί με ιδιαίτερα πορφυρό ,κεραμιδί χρώμα, μύτη ώριμων φρούτων, δαμάσκηνου και άρωμα μελιού. Το πλούσιο σώμα, η γεύση και η ισορροπία της αλκοόλης με την γλυκύτητα και την οξύτητα, δίνουν μια υπέροχη αίσθηση και ευεξία. Σερβίρεται στους 10-12⁰C και συνοδεύει φρέσκα και ξηρά φρούτα, σοκολάτες, Αμοργιανό παστέλι, λουκουμάδες, αλλά και Αμοργιανό πατατάτο και άλλα φαγητά. Είναι, επίσης, ένα υπέροχο απεριτίφ. Επιδέχεται παλαίωση για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Μικρή προσεγμένη βιολογική παραγωγή.

Ποσοστό αλκοόλ 15%

25,00 €
με ΦΠΑ 1-3 εργάσιμες
Ποσότητα
Σε απόθεμα

Με 25,00 € επιπλέον κερδίζετε - Δωρεάν Μεταφορικά!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες με αποστολή εντός Ελλάδος

Οίνος ερυθρός γλυκύς βιολογικός απο λιαστά σταφύλια. Προστατευόμενη γεωγραφική ένδειξη Κυκλάδες.

O ήλιος των Κυκλάδων, η αύρα και η αλμύρα της θάλασσας, συμπύκνωσαν τον χυμό από τις αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες Αμοργιανό (Μανδηλαριά) και Ασύρτικο και έδωσαν ένα υπέροχο κρασί με ιδιαίτερα πορφυρό ,κεραμιδί χρώμα, μύτη ώριμων φρούτων, δαμάσκηνου και άρωμα μελιού. Το πλούσιο σώμα, η γεύση και η ισορροπία της αλκοόλης με την γλυκύτητα και την οξύτητα, δίνουν μια υπέροχη αίσθηση και ευεξία.

Σερβίρεται στους 10-12⁰C και συνοδεύει φρέσκα και ξηρά φρούτα, σοκολάτες, Αμοργιανό παστέλι, λουκουμάδες, αλλά και Αμοργιανό πατατάτο και άλλα φαγητά. Είναι, επίσης, ένα υπέροχο απεριτίφ. Επιδέχεται παλαίωση για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Μικρή προσεγμένη βιολογική παραγωγή.

Ποσοστό αλκοόλ 15%

Amorgion
10113

Χαρακτηριστικά

Μέγεθος φιάλης
500ml
Διαθεσιμότητα
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Τύπος
Κρασί